dimecres, 8 d’octubre del 2008

S'ACABARÀ EL MÓN?

Heu trobat informació sobre el que va dir Stephen Hawking que s'acabaria el món abans de 100 anys? Podeu posar aquí els vostres comentaris sobre tot el què hàgiu trobat i el què en penseu del tema. Jo he trobat això:
http://jovesiciencia.caixacatalunya.es/index.php?option=com_idoblog&task=viewpost&id=361&Itemid=9&diari=0

15 comentaris:

Anònim ha dit...

- L'ariiadna diu que:
*Jo crec que l'"Sthefen Hawkin", té part de raó. Crec que no té perquè acabar-se el món en menys de 100 anys, però hi ha una possiblitat. Com deia ell, els possibles motius són: una Tercera guerra mundial, ja que molts paisos tenen armes tant poderoses, que podrien ser mortals fins hi tot per la Terra. Un altre seria el polèmic canvi climàtic; o l'escalfament global, ja que si augmenten més de 3 graus la temperaura de l'aigua, el canvi s'accelerarà i podria ser també un altre causa justificant la opinió del científic. Per tant, crec que encara som a temps d'evitar aquest succes :)
- El Dani diu que:
*Jo crec que la Terra dins de 100 anys pot ser que desapareixi, per culpa del canvi climàtic, que l'estem provocant nosaltres, amb la contaminació. Jo crec que no hi haurà una tercera guerra mundial.

Anònim ha dit...

hola soc en david i penso que el que diu Stephen Hawking pot ser per una part veritat, però per un altre crec que no.
Crec que el que diu Stephen pot ser veritat perque cada cop anem contaminant més i més.
Per un altre part possiblement el canvi climatic pot afectar pero crec que serà en més de 100 anys.

Anònim ha dit...

yo dic: Actualment, existeix un fort consens científic que el clima global es veurà alterat significativament, en el segle XXI, com resultat de l'augment de concentracions de gasos hivernacle tals com el diòxid de carboni, metà, òxids nitrosos i clorofluorocarbonos (Houghton et al., 1990, 1992). Aquests gasos estan atrapant una porció creixent de radiació infraroja terrestre i s'espera que faran augmentar la temperatura planetària entre 1,5 i 4,5 °C . Com resposta a això, s'estima que els patrons de precipitació global, també s'alterin. Encara que existeix un acord general sobre aquestes conclusions, hi ha una gran incertesa pel que fa a les magnituds i les taxes d'aquests canvis a escales regionals (EEI, 1997). Associats a aquests potencials canvis, hauran grans alteracions en els ecosistemes globals. Treballs científics suggereixen que els rangs d'espècies arbòries, podran variar significativament com resultat del canvi climàtic global. Per exemple, estudis realitzats a Canadà projecten pèrdues d'aproximadament 170 milions d'hectàrees de boscos en el sud Canadenc i guanys de 70 milions d'hectàrees en el nord de Canadà, per això un canvi climàtic global com el qual se suggereix, implicaria una pèrdua neta de 100 milions d'hectàrees de boscos (Sargent, 1988). Encara així, hi ha una considerable incertesa pel que fa a les implicacions del canvi climàtic global i les respostes dels ecosistemes, que al seu torn, poden traduir-se en desequilibris econòmics (EEI, 1997). Aquest tema serà de vital importància en països que depenen fortament de recursos naturals. Pel que fa a l'impacte directe sobre éssers humans, es pot incloure l'expansió de l'àrea de malalties infeccioses tropicals (Becker, 1997), inundacions de terrenys costaners i ciutats, tempestes més intenses, les extinció d'incomptables espècies de plantes i animals, fracassos en cultius en àrees vulnerables, augment de sequeres, etc. (Lashof, 1997). Aquestes conclusions han dut a una reacció governamental mundial, s'ha expressat en nombrosos estudis i conferències, incloent tractats enfocats a enfrontar i en tant que sigui possible solucionar la crisi. Aquest treball analitzarà la problemàtica del Canvi Climàtic Global, les bases teòriques, els seus possibles efectes futurs, les mesures preses i les mesures recomanades per a enfrontar adequadament el problema.

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Jo soc l'Álvaro piera i crec que el mon no sacabarà. i que tothom diu coses així pero io crec que són paranoies, perquè perquina rao? s'hauria d'acabar? per una guerra? doncs crec que la gent ia es suficient per no crear-ne. adeuuu =)

Anònim ha dit...

By MArk:
Jo crec que el que diu Stephen Hawking no té raó, ja que el món està empitjoran, però no pot empitjorar tant en tan sols 100 anys, però en el cas de que hi hagués una tercerea guerra mundial podria ser que si que s'acaves, perquè les armes que hi ha actualment són massa poderoses i acavarien amb tot el que es trobés.

Anònim ha dit...

Joan: penso que aquest tal Sthefen Hawkin te rao en algujna cosa.
Ell pensa que es pot acabar amb una terceras guerra mundial amb armes nuclears mortals pel nostre planeta. L'atre motiu i el que jo crec que arribara a passar es l'escalfament global de la terra la 3a guerra munhdial es podria aturar pero en moments d'ara canvi l'escalfamnt global es una mica tard. L'Sthefen Hawkin pensa que lu de la 3a guerra mundial passara de aqui 100 anys pero jo pensu que l'escalfament global passara d'aqui mes que 100 anys.

Anònim ha dit...

miquel molons: dacord, crec que el cambi climatic acabara am la vida, amb el mon no ho se, d'entrada no em baso en cap teoria cientifica, pero crec que sacavara, tard ho dora.

Anònim ha dit...

En gerard bassa i l'Alex ginesta creiem que aixo que diu l'Sthefen Hawkin te una raó perque sempre s'acabara el mon, pero no crec aban de cent anys. penso que el mon se'enfonsarà per un forat negre o es fondra per culpa del
canvi climàtic i la contaminació.

Anònim ha dit...

DANIEL**,,: penso que el señor aquet stifan hawkin o com es digi, te raó en dir qué el món es pot acabar per la 3a guerra mundial, però, també crec que d'aqui 100 anys, ell no pot preveure quan serà. ademés, si sabem que s'acabara per la 3a guerra mundial, potser serem una mica llestos i no la provocarem.

;D

Anònim ha dit...

Sóoc en Joan Prim i sobre aixó que va dir aquest bon home tan pot ser veritat com pot ser mentida ja que res es impossible.
Crec que potser si que s'acabara el món, pero pot ser que solament sigui un cicle, en el cual hi ha un cambi climatic com el de fa milions de anys.

Anònim ha dit...

Hola, som l'Adrià Gómez i l'Adrià Vilches.
Sobre el que va dir Stephen Hawking de que s'a69cabarà el món d'aquí 100 anys, pensem hi han bastantes possibilitats que passi el que preveeix, ja que, una tercera guerra mundial, amb les armes nuclears d'avui en dia, acabaria per destruir la Terra. Si no es aixó, el canvi climàtic produïra diversos cataclismes que també poden acabar amb el món.

Anònim ha dit...

siboleu saber més imformacio mireu a quets pagina web http://ca.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking

Marta Serrat ha dit...

Aquí esteu més d'acord tots. Em sembla que tothom té clar que el món s'acabarà un dia o altre, però la majoria no creieu que sigui abans de 100 anys.
El que sí que tots veieu són les possibles causes, que segurament seran produïdes per l'home, i tots veieu que no anem bé i hem de fer alguna cosa ja!
Algú ha trobat una informació molt completa, llàstima que no hagi posat el nom, perquè està molt bé. També esta bé la web de l'Adrià Vilches sobre Stephen Hawking.
Una última coseta: vigileu a l'hora d'escriure, llegiu-vos bé els missatges abans de publicar-los, penseu que els altres hem de ser capaços de llegir-los, i alguns és una mica difícil...
Ens veiem dilluns a classe!

Anònim ha dit...

hola soc el sergi villalba de nou i el que m'ha dit aquesta web a sigut l'alvaro pierra