dilluns, 27 d’octubre del 2008

Paradoxes de la física

Hola, sóm el Marc i el David, i avui hem buscat en una web de paradoxes i llegendes, una serie de preguntes que ens havia formulat la Marta.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Un forat de cuc és una espécie de drecera a través de l'espai i el temps, que pot connectar dos regions molt llunyanes una de l'altre per un passadís molt curt, i que pot connectar dues èpoques molt llunyanes una de l'altre, de la mateixa manera!

Dani i Ariadna (:

Anònim ha dit...

La paradoxa dels bessons: Si quan neixen dos bessons enviem un a l'espai, a una velocitat propera a la llum en una nau (per lo tant, en la nau el temps passarà mes lentament) i l'altre bessó es queda en la Terra, quan, dintre duns anys es tornin a trobar en la terra, el bessó de l'espai serà més jove que el bessó de la Terra.
Aixó es deu, a que com hem dit abans, en la nau del bessó que viatja a l'espai el temps corre més lentament, i quan pe exemple, aquest bessó tingui 10 anys, el de la Terra tindrà 20.

Adrià G i Vilches

Anònim ha dit...

Nosaltres hos parlarem sobre la paradoxa de l'avi.
Creiem que parteix de que una persona realitza un viatge a través del temps i mata al pare biològic del seu pare/mare biològic (avi del viatger), abans que aquest conegui a l'àvia del viatger i puguin concebre. Llavors, el pare/mare del viatger (i per extensió, aquest viatger) mai haurà estat concebut, de tal manera que no haurà pogut viatjar en el temps, al no viatjar al passat, el seu avi llavors no és assassinat, pel que l'hipotètic viatger sí és concebut; llavors sí pot viatjar al passat i assassinar al seu avi, però no seria concebut, i així indefinidament

Álvaro Piera i Joan Prim

Anònim ha dit...

paradoxa sexual. Si es pogués viatjar al passat, una persona podria ser el seu propi pare, o la seva pròpia mare… o pitjor encara, com il·lustra el conto All You Zombies de l'escriptor de ciència ficció Robert Heinlein.

Daniel i JOan ;)

Anònim ha dit...

som el bassa i el ginesta i ens ha tocat parlar sobre la paradoxa sexual.
la paradoxa sexual es que tu o qualsevol persona viatja al passat i es casa amb el teu pare o la teva mare i impedeix que tu siguis el pare o la mare dels teus pares.

Marta Serrat ha dit...

DAni i Joan què diu el conte aquest de "All you zombies"? Ens ho podeu explicar?
Bassa i Ginesta, no he entès gaire la vostra explicació,... algú ho entén?

Anònim ha dit...

marta em tingut una seriosa xerrada amb el companys de l'optativa i em donat a la conclusió de que el sergi villalba l'hem d'assasinar