diumenge, 28 de setembre del 2008

PRESENTACIÓ

Benvinguts!
Aquest blog s'ha creat per la optativa de 3r d'ESO de l'IES Vilamajor: "APRENEM MÉS SOBRE EL MÓN DE LES CIÈNCIES".
La finalitat és crear un registre de tot allò que anem fent i també escriure tot allò que se'ns ocorri relacionat amb el tema de l'optativa.
Podem escriure un comentari sobre alguna activitat que hàgim fet, alguna reflexió, algun dubte, suggerència, etc.
El blog s'ha creat pensant en els alumnes que fan l'optativa, però tothom hi és benvingut. Tothom hi pot dir la seva. Només hi ha una condició: que ens prenguem seriosament allò que fem i que respectem les opinions i comentaris dels altres.
Us hi espero a tots!

16 comentaris:

Unknown ha dit...

Som el Joan Prim i l'Álvaro Piera creiem que les clases d'optativa són molt divertides perquè aprenem coses pero ho divertit es apendre-les amb ordinador :) bé doncs si mireu aquest web i aneu al nostre IES us recomanem aquesta optativa ;) adeu!!

david ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
david ha dit...

Hola som el David Algar i en Marc Sanz, i ara us explicarem el que vam fer el cinquè dia de classe:
El cinquè dia de classe vam corregir, entre tota la classe, el full on teniem que buscar informació per actualitzar la viquipèdia.

david ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
PAUET ha dit...

Hola som el Pau Gonzalez i en Miquel Molons Julià, i explicarem el tercer dia de optativa.

Vam buscar informació al viquipèdia sobre el mètode científic, i hem comprobat que en català no hi ha gairabé res de informacio. Hem decidit penjar-hi tota la informació.

Anònim ha dit...

Som el Dani i l'Ariadna. Creiem que aquesta optativa és molt útil, i divertida. Ens agrada perquè no és abuurida; amés aprenem ciències amb l'ordinador i així és més entretingut. Recomanem aquesta optativa :D.

danielmunoz ha dit...

Som el Joan i el Daniel. Hem fet les activitats Jclic sobre la cinemàtica.
Els exercicis estaven bé per que no eren molt llargs i pesats i també se'n apreniá alguna cosa. Hi vem anar-hi através d'aquesta web: http://clic.xtec.net/db/act_ca.jsp?id=2021

danielmunoz ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

era broma el que em dit, ara som el ginesta i el bassa, i aquet credit no us el recomano GENS! es mol aborrit i encara que estiguem a lordinador, es una cerdit ABORRIT! adeeeeeu:)

Marta Serrat ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Hola!
Tots els vostres comentaris es mereixen un comentari de la professora.
Primer diré que el que escrivim aquí mai és en broma, ja que aquest blog és molt seriós. Les gracietes les guardeu pels vostres fotologs, etc.
Segon, diré que quan escrivim un comentari intentarem no fer faltes d'ortografia, per tant ho hem de revisar bé abans de publicar-ho.
Per cert, ja heu anat tos a la viquipèdia per veure com ha quedat la nostra contribució? Jo no he sabut com esborrar el requadre on diu que algú ho hauria de completar, a veure si algú ho sap fer.
Bé, fins dilluns que parlarem del temps, però no del temps que fa que avui és horrible, sinó del concepte de temps. Què és el temps? O millor: el temps existeix?
Aneu-hi pensant...

Anònim ha dit...

Hola nosaltres sóm l' Adrià Gomez i Adrià Vilches
En el primer dia de classes ens vam presentar a la professora i
ella també es va presentar.
Ens va explicar el que faríem al llarg del quatrimestre i tot seguit vam començar a fer classe.

La Marta ens va donar un full on hi havia una història sobre un arquitecte o escultor, que anava amb 13 estatues en la furgoneta i va tenir un accident on es van trencar i partir totes les escultures. L’esculptor va intentar tornar-les a construir amb els trossos que van quedar per la furgoneta i en acabar de reconstruir-les es va donar compte que en faltava 1. La Marta ens va fer retallar un full on hi havia totes les estàtues ben posades i n'hi havia 13 i després el vam retallar per la meitat i el vam enganxar al revés i havia deseparegut una estàtua.
Vam haver d’explicar la conclusió i vam raonar que l'estàtua desaparexia perquè les altres dotze estàtues les havia fet uns centímetres més altes.

Adéu i que us vagi bé

Adria gomez i Adria vilches

Anònim ha dit...

soc el sergi billalba i un nen ma dit aquest blog

Anònim ha dit...

sok el billalba un altre cop, el que ma dit el bog es el adriann V.

Anònim ha dit...

stic al giola, fent informàtica, en el crèdit de Tecno. adeeeu:)

Anònim ha dit...

per donar la confusió al vostre ies vull demanause perdo,pk segons ma explicat en vilches us pensaveu k es tractava d'una broma. perdó
Sergi villalva